Lisää toimivuutta ja ripaus luksusta keittiöösi | Rauma, Turku, Tampere, Helsinki 

Valitsit sitten mitkä mekanismit tai saranat tahansa, saat aina laadukasta kestävää tuotetta. Mekanismien ja erikoistarvikkeiden avulla nostat keittiösi toimivuuden uudelle tasolle.

Laatikostot järjestykseen 

Voit järjestää laatikon sisällön erilaisilla lokerikoilla, telineillä ja tilanjakajilla. Tuotteet ovat muunneltavissa ja helppohoitoisia. Mallistostamme löytyy myös puisia lokerikkoja (tammi ja koivu) ja muita erikoisuuksia kuten lautaspidike, kansiteline, talouskelmu- ja alumiinifoliorullien säilytystelineet sekä paljon muita!

Yläkaapin ovien nostomekanismit 

Mallistossamme on 5 erilaista nostomekanismia. Suurimman osan niistä voit saada myös moottoroituina, joilloin ovet avautuvat kevyesti painamalla sekä sulkeutuvat rungossa olevaa kytkintä painamalla.

Laatikostojen tip-on ja servo-drive toiminto 

Kun painat etulevystä laatikko aukeaa joko moottoroidusti tai mekaanisesti ja sulkeutuu pehmeästi BLUMOTION-vaimentimen avulla. Tällöin et tarvitse vetimiä ja keittiösi ilme jää moderniksi ja selkeäksi.

Blumin laadukkaat ja kestävät mekanismit

Blumin tuotteiden kehittäminen, muotoilu ja kestävyys tunnetaan ympäri maailmaa. Annamme mekanismeille 10 vuoden takuun. Kysythän mekanismeista tarkemmin keittiösuunnittelijaltamme.

Kuvat blum.com, bora.com, hahle.fi