Tehokasta tilankäyttöä liukuovilla | Rauma, Turku, Tampere, Helsinki 

Gloria-keittiöiden liukuovet ja liukuovikalusteet tarjoavat ensiluokkaista laatua kaikenlaisiin sisustustarpeisiin. Avaa kotisi liukuville ratkaisuille – palvelemme asiakkaitamme Rauman seudulta koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueelle. 

Sisusta ja sovella liukuovien avulla 

Liukuovet ja liukuovikaapit tuovat kotiisi sekä ajatonta tyyliä että toimivia tilankäyttöratkaisuja. Saranaoviin verrattuna liukuovet eivät tarvitse erillistä avautumistilaa, minkä ansiosta ne sopivat erinomaisesti myös ahtaampiin tiloihin, kuten eteisiin ja käytäviin. Erilaiset pintavaihtoehdot peileistä matta- ja kiiltopintoihin antavat runsaasti valinnanvaraa vaativallekin sisustajalle. 

Päivitä kaappisi tyylikkäillä liukuovilla 

Valmistamme liukuovia, liukuovikaappeja sekä muita liukuovikalusteita mittatilaustyönä, jolloin ne sopivat saumattomasti kotisi muuhun sisustukseen. Asennamme liukuovikalusteita sekä uudis- että remonttikohteisiin, joten avullamme voit myös päivittää olemassa olevat kaapit ja ovet uuteen, toimivampaan tyyliin. 

Varaa maksuton suunnittelukäynti! 

Toiminta-alueemme ulottuu koko Länsi- ja Etelä-Suomeen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimivimmat liukuoviratkaisut kotiisi! 

Tutustu toteuttamiimme liukuovikohteisiin!

 

Varaa maksuton suunnittelukäynti!