Keittiöt ja muut sisustuskokonaisuudet avaimet käteen -palveluna | Rauma, Turku, Tampere, Helsinki

Asiakas on meille aina tärkein, ja siksi olemme panostaneet palvelumme nopeuteen ja vaivattomuuteen aina yhteydenotosta valmiiseen keittiöön asti. Ota rohkeasti yhteyttä – palvelemme Raumalta käsin koko Länsi- ja Etelä-Suomen alueella!

Näin helppoa se on:

 1. Ota yhteyttä
  Kun jätät yhteydenottopyynnön, vastaamme viimeistään kahden päivän sisällä ja sovimme maksuttoman suunnittelukäynnin.
 2. Sovi suunnittelu- ja mittauskäynti
  Suunnittelukäynnillä kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja mittaamme kohteesi. 3D-suunnitelma on valmis jo seuraavana päivänä!
 3. Tule tapaamiseen Keittiöstudiollemme tai kohteeseesi
  Tapaamisella käymme huolellisesti läpi suunnitelman ja sen toteutusmahdollisuudet, minkä jälkeen saat tarjouksen.
 4. Tee tilaus
  Hyväksyttyä tarjousta seuraa tilaus. Suosittelemme avaimet käteen -pakettia, joka sisältää sekä toimituksen että asennuksen. Voit myös tilata pelkän toimituksen.
 5. Rentoudu – me hoidamme toimituksen ja asennuksen
  Avaimet käteen -paketissa toimitamme keittiöt sekä muut sisustuskokonaisuudet jo 2–5 viikossa tilauksesta ja teemme asennustyöt huolellisesti aina kodinkoneiden asennusta myöten. Tarvittaessa puramme ensin vanhan kohteen ja viemme purkujätteet pois. Kauttamme onnistuvat myös kaikki tarvittavat sähkö- ja putkityöt luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla. Lopuksi teemme harjasiivouksen. 
 6. Nauti valmiista lopputuloksesta!
  Kun keittiösi tai muu sisustuskohteesi on valmis, pääset nauttimaan upeasta, juuri Sinun toiveidesi mukaan tehdystä kokonaisuudesta! 

+ Takuu
Annamme tekemillemme keittiöille, kylpy- ja kodinhoitohuoneille sekä muille kokonaisuuksille aina vähintään 2 vuoden takuun – mekanismeille jopa 10 vuoden takuun.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelukäynti! »