Raikas valkoinen avokeittiö

28.03.2017

Kaunis keväinen keittiö valkoisella kvartsitasolla.

Täällä uunituore äiti, tosi, tosi piiiitkän blogitauon jälkeen. Monen mutkan kautta, tammikuun viimeisenä päivänä tuli maailmaamme kauan odotettu vauva, joka on pitänyt huolen siitä, ettei tämä äiti ole ehtinyt muuta kuin heilutella ja hyssytellä. Ensimmäiset viisi viikkoa tyttö itki paljon ja oli kovin kivulias. Mikään ei juurikaan ole mennyt niinkuin minä olin ajatellut ja suunnitellut, mutta pääasia että kaikki on nyt hyvin, ja rauha maassa. 

Tämä upea valoisa keittiö minulla on jo tovin ollut odottamassa laatikossa julkaisuaan, ja se on oikeastaan juuri nyt jotenkin niin ihanan raikas, keväinen ja valoisa, että sopii hyvin tähän hetkeen juuri nyt. 

Kodin sisustussuunnittelussa on ollut mukana sisustussuunnittelutoimisto Sisustuksen G.,  ja keittiö on tietenkin Gloria Keittiöiden toteuttama. 

Kaunis rosoinen "kiviseinä" on oikeasti sisustuslevy, ja se on kyllä todella hieno tuossa pöydän päädyssä.

Saarekkeen valkolasiset liukuovet ovat jännä, vähän erilaisempi valinta. Keittiön katossa olevat valaisimet on Nordluxin Albat, ja niitä pystyy myös suuntaamaan viistoon jos haluaa. 

Saarekkeen valkoinen kvartsitaso on kaikessa ylellisyydessään vaan niin ihanan kiiltävä ja kaunis.

Sen väri taittaa hiukan harmaaseen läheltä katsottuna. Upea. 

Eikö olekin ihana keittiö kauniissa kodissa taas kerran? 

Minulle tulee näistä kuvaamistani keittiöistä aina hurjat siivousvimmat, kun kotona muokkaan kuvia, ja sivusilmällä näen samalla oman keittiöni, jossa näyttää pommi räjähtäneen taas kerran, vaikka juuri sen mukama siistin. 

Aurinkoista loppuviikkoa!

Kuvat ja teksti: Anna Nääppä

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: