70-luvun omakotitalon keittiöremontti

18.11.2016

Tämän keittiön on suunnitellut sisustussuunnittelutoimisto Sisustuksen G. asiakkaan toiveiden pohjalta. 

Kylässä 70-luvun omakotitalossa. 

Tässä asiakkaan kaunis Gloria Keittiö taas kerran! Valkoinen ja tammi on kyllä upea yhdistelmä.

Suomalainen/ skandinaavinen design, mattavalkoiset kaapinovet sormiuralla, valkoinen ohut kvartsitaso ja kaunis tammi. Modernia ja lämmintä. Tuo saarekkeen tammipuu sopii mainiosti juuri tähän tilaan, sillä keittiön pitkällä seinällä olevista ikkunoista ei näy muuta kuin kaksi vanhaa jättiläismäistä tammea.

Esillä olevat marimekon astiat on minunkin lemppareita, etenkin nuo sukat makkaralla -lasit ja kannu. Värikäs ja mustavalkoinen Oiva-sarja on kivan leikkisä ja iloinen.  

Tämä keittiö on valtava, ja kaappitilaa on ihan unelmaksi asti (ainakin minusta).

Ja ihania tavaroita joka puolella! Pieniä asetelmia, joissa on ripaus mustaa, tuo kivaa ilmettä keittiöön. Joka puolella on jotain kiinnostavaa, eikö?

Musta pinna-keinutuoli keittiön nurkassa on asiakkaan Tori-löytö. Sopii tosi kivasti juuri tuohon ulko-oven vierelle. En tiedä sen merkkiä, mutta se muistuttaa kovasti Artekin Mademoisellea (joka tosin on ilman käsinojia). 

Artemiden Tolomeo -seinävalaisin on kyllä niin hieno, että se sopii aina ja melkein ihan minne tahansa!

Tanskalaisen Muuton Nerd -baarituoli on tyylikäs ja persoonallinen, ja aivan mielettömän mukava istua. Sen on suunnitellut David Geckeler, ja niitä myydään muun muassa Finnish Design shopissa. Katso kuinka kauniisti selkänoja ja istuin sulautuvat toisiinsa. 

Kuvat ja teksti: Anna Nääppä

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: